Consultancy

Management ADVIES & CONSULTANCY

consultancy Aerints ervaren Management Adviseurs  bieden klanten advies- en/of implementatie diensten om de effectiviteit van hun bedrijfsstrategie, bedrijfsvoering en operationele processen te verbeteren. Specifieke zaken waar Aerint zich op richt zijn:
IT Consultancy

Onze IT consultants richten zich op het adviseren van Aerint klanten over hoe zij informatietechnologie het beste kunnen benutten voor het behalen van hun bedrijfsdoelstellingen op het gebied van enterprise of sociale innovatie. Onze dienstverlening omvat zowel advies- als implementatiediensten. Aerint is gespecialiseerd in oplossingen die zowel de interne als externe samenwerking, kennisdeling en communicatie ondersteunen. Daarnaast biedt Aerint exptertise op het gebied van Business Intelligence. Product- en integratiekennis spitsen zich toe op de volgende aspecten:

Op het gebied van frontoffices of customer care organisaties beschikken onze IT-consultants over diepgaande kennis op onder meer de gebieden van Multi c.q. Omni Channel, WFM, CRM, BI, Content en Search. Op al deze gebieden ondersteunt Aerint organisaties met:


Programma- en projectmanagement

Uw medewerkers en uzelf kunnen alleen optimaal profiteren van een nieuw of verbeterd systeem, als het perfect in de organisatie wordt opgenomen. Een complex traject dat veel aandacht vraagt. De gehele organisatie, elke afdeling én iedere medewerker, moet een flexibele instelling hebben. Aanpassingsvermogen en de bereidheid om nieuwe wegen in te slaan zijn essentieel. Met hun opleiding (PRINCE-2, IPMA CPM/D of vergelijkbaar) en jarenlange ervaring zijn onze Projectmanagers als geen ander in staat uw organisatie perfect te leren omgaan met de nieuwe voorzieningen.

 

INTERIM SPECIALISTEN & MANAGEMENT

Na de invoering van nieuwe voorzieningen is het tijd voor controle: is het project inderdaad een succes geworden en wat moet er eventueel nog gebeuren? Uiteraard zijn hier heel wat graadmeters voor. Neem het gebruiksgemak, het zakelijk behaalde succes of bijvoorbeeld de techniek: werkt het systeem wel naar behoren? Voor dit controletraject heeft u gespecialiseerde mensen nodig, professionele managers die niet alleen de nieuwe processen controleren, maar zonodig ook werkbare oplossingen bieden. De markt van deze professionals is schaars. Aerint beschikt echter over ervaren interim specialisten en managers, zowel op het gebied van ICT en Callcenter Management als Resource Management bij planningsvraagstukken.