Enterprise Social Media

 ‘Who is who in de ZOO’? Zo functioneert een Enterprise Social Media oplossing vaak in de praktijk: een veredeld ‘smoelenboek’. Aerint biedt met haar advies én oplossingen een Enterprise Social Media omgeving waar iedere medewerker kennis kan halen en delen met iedere andere medewerker binnen de organisatie. Doordat mensen elkaar kunnen vinden via een dergelijke oplossing kunnen ze de formele ‘organisatiehark’ omzeilen en sneller en effectiever tot resultaat komen. Enterprise Social Media hebben tal van voordelen:

Door slimme integraties met de bestaande informatie- en communicatieomgeving wordt de effectiviteit van dergelijke omgevingen nog groter. De ervaringen met Enterprise Social Media zijn bijna zonder uitzondering positief: medewerkers komen sneller tot nieuwe ideeën en inzichten en hun ideeën worden sneller opgepikt binnen de organisatie. Bovendien vinden veel medewerkers dat Enterprise Social Media het werk leuker maken.

Aerint begeleidt organisaties met selectie, implementatie en training van dergelijke oplossingen. Als partner kan Aerint samen met de klant een overwogen keuze maken voor de beste oplossing. Aerint ondersteunt organisaties vervolgens met implementatie, integratie en training om deze oplossing ook zo in de organisatie laten landen dat hij direct effect resorteerd.